Klantenservice

Bemmel Container Service staat graag voor u klaar. Een goede, snelle en persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. U kunt er daarom op rekenen dat wij containers snel bij u leveren, en ook snel weer bij u ophalen wanneer deze vol zitten. 

Alles over...

Bestellen

Lees alles over het bestellen van een container of ander product via onze website.

Betalen

Informatie over betalen voor een product of dienst via onze website.

Bezorgen

Wilt u meer weten over ons levergebied? Kijk dan hier.

Veelgestelde vragen rolcontainers

Het is mogelijk om uw container extra te laten legen tegen een ledigingstarief. Neem contact op met één van onze medewerkers voor het tarief en de eerstvolgende mogelijkheid.

Het is mogelijk om wat extra vuil aan te bieden. Hier wordt een extra tarief voor in rekening gebracht. Extra vuil kan u aanmelden bij één van onze medewerkers of via onze mail rolcontainers@bemmelcontainerservice.nl

Afval wat niet in de rolcontainer past, wordt gezien als extra. Onze chauffeur zal noteren hoeveel extra er geladen was en dit wordt extra in rekening gebracht. 

Het is mogelijk om uw ledigingsfrequentie te laten wijzigen. De nieuwe ledigingsfrequentie zal dan per de 1ste van de eerstvolgende maand ingaan.

Het is mogelijk om uw rolcontainer te laten ruilen voor een andere container. Voor het omruilen wordt een bedrag van € 60 euro gerekend. Bij een ander containertype hoort ook een andere abonnementsprijs. Deze kan u vinden op de website, maar u kan altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

Dat is afhankelijk van uw abonnementsvorm.

Heeft u gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan willen wij graag voor de 15e van de maand uw beëindiging ontvangen via rolcontainers@bemmelcontainerservice.nl

Wij zullen dan de laatste lediging inplannen en uw container afvoeren.

 

Heeft u gekozen voor een abonnement op contractbasis, dan heeft u een lopend abonnement tot einddatum van de afgesloten overeenkomst. Deze overeenkomst heeft een opzegtermijn van 3 maanden voor einddatum. De opzegging ontvangen wij graag via rolcontainers@bemmelcontainerservice.nl

Natuurlijk kunnen er bijzondere omstandigheden meespelen waardoor u de overeenkomst vroegtijdig zou willen beëindigen. Zoals het opheffen van uw bedrijf of verhuizen. In dit geval kan u altijd persoonlijk contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Voor het afvoeren van uw container wordt er altijd € 60 transport, – en reinigingskosten in rekening gebracht.

Op officiële feestdagen rijden wij geen inzamelingsroutes. Wel zorgen wij altijd voor een alternatief. Zo wordt deze route vaak een dag van tevoren of er na gereden.

U wordt altijd per brief en mail op de hoogte gesteld.

Het is niet mogelijk om uw maandelijkse abonnementskosten te laten incasseren.

Er wordt per maand achteraf gefactureerd. In de eerste week van de nieuwe maand kan u de nieuwe factuur over de vorige maand verwachten.