Grondafval

Bent u in de tuin bezig geweest, of werkt u als hovenier, en heeft u veel grondafval? Dan bent u bij Bemmel Container Service aan het juiste adres. Bij ons bestelt u gemakkelijk een container in het juiste formaat. Deze wordt bij u op locatie geleverd, en wordt op een moment dat het u schikt weer opgehaald!

Wat is grondafval?

Onder grondafval verstaan we (tuin)aarde, klei en zand. In deze afvalcontainer mag u geen boomstronken en wortels, asbest, steen, plastic, glas, papier en overig afval stoppen. Heeft u vragen over welk afval wel en niet in de container mag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Grondafval

3 m³

 295,00*

6 m³

 398,00*

10 m³

 610,00*

* Prijzen zijn inclusief btw

Waarom Bemmel Container Service?

Bemmel Container Service maakt het voor u graag zo makkelijk mogelijk. Allereerst verhuren wij afvalcontainers voor grondafval in verschillende formaten: 3, 6 of 10 m³. Zo weet u zeker dat u geen te kleine, maar ook geen te grote container voor de deur hebt staan. Daarnaast gaan onze lever- en ophaaltijden altijd in overleg. Zo proberen we zoveel mogelijk containers te leveren en op te halen op momenten dat het u schikt.

Gemakkelijk en snel

Snel besteld en de volgende dag al geleverd.

Goedkoop

Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

Goede service

U kunt altijd bellen met onze klantenservice.

Wat mag er in?

Wel

  • Tekst

Niet

  • Tekst