Houtafval

Bent u met een klus bezig waarbij u veel houtafval hebt? Bij Bemmel Container Service bestelt u snel en eenvoudig een afvalcontainer voor houtafval. Wij leveren in de regio Utrecht en helpen u graag snel en eenvoudig aan een afvalcontainer voor al uw houtafval. U kiest bij ons een container van 3, 6 of 10 m³. Twijfelt u over de maat? Kies dan een grotere variant. Veel mensen hebben toch meer afval dan zij denken.

Wat is houtafval?

In een container voor houtafval mag u alleen schone houtsoorten doen. U kunt hierbij denken aan sloophout, spaanplaat, hardboard, MDF, hout met spijkers en scharnieren en geschilderd hout. In deze afvalcontainer mag geen verbrand of rot hout. Ook mag u hier geen boomstronken, verduurzaamd hout, gedrenkt hout, bielzen, papier, glas, kunststof en textiel in doen.

Houtafval

3 m³

 180,00*

6 m³

 225,00*

10 m³

 260,00*

* Prijzen zijn inclusief btw

Waarom Bemmel Container Service?

Bemmel Container Service is dé partij voor het huren van een container voor houtafval. Wij vinden het belangrijk om een goede service te hebben en gaan zorgvuldig met uw afval om. Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer bij Bemmel Container Service? Twijfelt u wat er wel of niet in de container mag, of heeft u een vraag over lever- of ophaaltijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Gemakkelijk en snel

Snel besteld en de volgende dag al geleverd.

Goedkoop

Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

Goede service

U kunt altijd bellen met onze klantenservice.

Wat mag er in?

Wel

  • Tekst

Niet

  • Tekst