Bouw- en sloopafval

Wanneer u thuis aan het verbouwen bent, dan heeft u te maken met veel bouw- en sloopafval. Bij Bemmel Container Service kunt u terecht voor een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval in de regio Utrecht. Wij zorgen ervoor dat de afvalcontainer op de afgesproken tijd bij u wordt geleverd. Ook halen we de container weer op wanneer deze vol zit. 

Wat is bouw- en sloopafval?

Onder bouw- en sloopafval verstaan we al het afval dat vrijkomt bij bouwen, slopen en verbouwen. U kunt hierbij denken aan puin, zand (maximaal 10%), papier, hout, metaal, kunststof, karton, plastic en huisraad. Het is een vereiste dat bouw- en sloopafval voor 70% recyclebaar is. 

In een afvalcontainer voor bouw- en sloopafval mag geen asbesthoudend materiaal, dakleer, koelkasten, vriezers, banden van auto’s, vrachtwagens en tractors en gevaarlijk chemisch afval. De container mag bovendien niet meer dan 20 cm boven de rand gevuld zijn. 

Bouw- en sloopafval

3 m³

 280,00*

6 m³

 395,00*

10 m³

 505,00*

* Prijzen zijn inclusief btw

Waarom Bemmel Container Service?

Bij Bemmel Container Service heeft u de keuze uit een afvalcontainer van 3, 6 en 10 m³. Wanneer u twijfelt aan de maat van de afvalcontainer, dan raden wij u aan om een maat groter te nemen dan de maat die u voor ogen had. Veel mensen hebben meer afval dan ze in eerste instantie denken. 

Gemakkelijk en snel

Snel besteld en de volgende dag al geleverd.

Goedkoop

Scherpe prijzen en altijd gratis verzending!

Goede service

U kunt altijd bellen met onze klantenservice.

Wat mag er in?

Wel

  • Tekst

Niet

  • Tekst