Waarom Bemmel?

 • Onze service

  Wij houden het graag simpel. U heeft afval en wij een oplossing, zo makkelijk is het. U bestelt gemakkelijk een afvalcontainer en we halen het ook met hetzelfde gemak weer op. U kunt een afvalcontainer gratis huren voor 28 dagen, ook regelen wij het transport, plaatsen én ophalen van de container. Onze service is altijd snel waardoor er geen lange wachttijden zijn bij ons. Ook belt onze chauffeur met u om het ophalen van de afvalcontainer met u af te stemmen

  Naast de reguliere afvalcontainers biedt Bemmel Container Service voor zakelijke klanten ook rolcontainers aan. Voor de rolcontainers rijden onze chauffeurs vaste routes, heeft u een ruime keuze uit diverse containersoorten en ophaalfrequenties. U stelt eenvoudig uw rolcontainer abonnement samen.

 • Op afroep

  Is uw afvalcontainer vol? Geef ons een seintje en wij halen uw volle container weer op. Ook voor onze rolcontainerklanten kunt u uw volle rolcontainer laten legen wanneer u dat wilt. Onze diensten zijn er om onze klanten te ontzorgen. Daarom biedt Bemmel legen op afroep. U vraagt, wij doen! Dit betekent dat u bepaalt wanneer uw (zakelijk) afval afgevoerd wordt.

 • Duurzaam

  Bij Bemmel vinden wij het belangrijk dat uw afval milieuverantwoord wordt verwerkt. Of u nu bouw- of sloopafval, houtafval, puin of groenafval heeft, wij zorgen ervoor dat uw afval op de goede wijze wordt verwerkt.

  Ook bij onze rolcontainers vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Wij leveren daarom in veel gevallen stalen rolcontainers (met uitzondering van onze rolcontainer voor papier/karton), aangezien deze langer meegaan, bestand zijn tegen zwaar afval en ze recyclebaar zijn.

  Kortom, Bemmel bezuinigt niet op materiaal, maar is wél zuinig met het milieu.

 • Flexibel abonnement voor rolcontainers

  Voor de rolcontainers geven wij de keuze uit drie abonnementen: 24 maanden (10% korting), 12 maanden (5% korting) en maandelijks opzegbaar. Ook zijn wij erg flexibel in het wijzigen van het abonnement en bieden wij een geruime keuzes aan. Veel afvalverwerkers bieden de optie 'leging op afroep' niet meer aan. Wij bieden dit wel aan zodat u zelf kunt bepalen wanneer u uw volle rolcontainer laat legen.

Onze levergebieden

Levergebied afvalcontainers & zand, grind en grond

Benieuwd of wij leveren op uw adres? Vul tijdens het afrekenen uw postcode in en u ziet meteen of uw postcode in ons levergebied valt.

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, zetten wij de levering zo snel mogelijk in gang. Heeft u voor 16:00 uur een afvalcontainer besteld? Deze wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag al geleverd.

Levergebied rolcontainers

Bemmel levert rolcontainers rondom Utrecht. Heeft u interesse in een rolcontainer voor uw bedrijf? Wij stellen een passend abonnement voor u op.